vrijdag 2 mei 2014

EN DE WINNAAR VAN DE FC-BUURTBATTLE IS...BEIJUM 1

Op bovenstaande foto staan vijf winnaars uit Beijum. Samen met hun coach Giliano Wijnaldum genieten ze na van de overwinning van de op 30 april afgesloten buurtbattles.

Woensdag 30 april is op sportpark ‘Vinkhuizen’ aan de Zilverlaan in de Wijk Vinkhuizen de finale van de FC Groningen Buurt Battle 2014 gehouden. Gorecht-West 2 (met coach Kevin Mennega) en Beijum 1 (met coach Giliano Wijnaldum) werden de winnaars van de editie van 2014. Het was de afsluiting van een acht weken durend project.


De FC Groningen Buurt Battle is één van de vele maatschappelijke projecten van de Stichting FC Groningen in de Maatschappij. De Stichting FC Groningen in de Maatschappij en haar partners Menzis, Nijestee, Rabobank, Plegt-Vos, FC Groningen, Fier4Grunn, Gemeente Groningen, gemeente Assen en de Gemeente Hoogezand-Sappemeer organiseren na het grote succes van vorige jaren het project ook dit jaar weer in tien verschillende wijken. Dit zijn de wijken Oosterpark, Vinkhuizen, Selwerd, Beijum, Lewenborg, De Hoogte/Indische Buurt, Hoogkerk in de Stad en Spoorstraat-Kieldiep en Gorecht-West in Hoogezand en Assen-Oost. Fc Groningen.nl
(De video sluit af met twee Beijum-doelpunten en een fotosessie)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Goed gedaan jongens!

Anoniem zei


Mee eens 11.18 uur.

Klasse jongens :-)!!!