donderdag 29 mei 2014

RONDOM WINKELPLEIN WEST

Het is overdag druk rond de enigste pinautomaat die Beijum buiten rijk is. Zie foto boven, gistermiddag gemaakt. Maar hoe is het met de lantaarnpaal die Kees Huizenga drie weken geleden liet zetten? Wel kijk, zie foto, er is een rood stickerlint om de paal heen geplakt. Het is te interpreteren als een melding richting de gemeente, zie foto links. Wat moet je met de paal? Een stuk naar rechts verpoten zodat een geldwagen er minder snel tegen aan kan knallen? Of toch maar beter een lamp boven tegen de muur hangen? U zegt het maar. Het plofkraakmuurtje dat een maand geleden is gefatsoeneerd wordt rondom (kap)salon Gerrie de Boer doorgetrokken.

 Zie foto rechts. De afbeeldingen op de muur van de kapper brengt levendigheid met zich mee. Een dame en heer met flitsend kapsel kijken u aan. Wellicht houden ze nachtelijke passanten ook een beetje in de gaten.

Het pand van de kapper ziet er onberispelijk uit. Maar wat komt er nou in het pand tussen hem en de Lidl? Hoe zag het er een half jaar geleden nog uit?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Enige...

Willem Pauwelussen zei

Maar hoe zit het nu met die verplaatste fietsenrekken? Zijn die wél legaal dan? En die rekken voor de karretjes die daar nog steeds lelijk staan te zijn?