maandag 26 mei 2014

GEVRAAGD: TIPS WONINGINBRAAK WIBENAHEERD

De politie onderzoekt een woninginbraak in uw buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze woninginbraak.
De inbraak is gepleegd tussen zaterdag 24 mei 2014 23:00 uur en zondag 25 mei 2014 05:00 uur in de omgeving van de Wibenaheerd te Groningen.
Het signalement van de mogelijke dader(s) is niet bekend.
Heeft u of één van uw huisgenoten:
  • Rond het tijdstip van de woninginbraak personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
  • Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Zijn er bij u getuigen bekend die dit delict hebben waargenomen?
  • Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?
Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neemt u dan direct contact op met de politie via de “Reageren”-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).
Met vriendelijke groet,
Politie Noord-Nederland
Groningen
Klaas van Eeks
Telefoon: 0900-8844  

3 opmerkingen:

Rob zei

Het is helaas geen zeldzaamheid meer. Ik woon nu 15 jaar in Beijum, toch al weer twee keer ingebroken bij mij, met alle gevolgen. De tweede keer was de uiteindelijke beslissing om een hond aan te schaffen.

Anoniem zei


Kan me er iets bij voorstellen, Rob.
1 ding hoop ik...
dat je hond niet +/- 16 á 18 uur van de 24 in de vaak veel te kleine kooi moet zitten, zoals een hond in mijn directe omgeving!!

gr. Therèse

Klaas Vaak zei

Misschien een idee, laat de 2 heren, die met een vervelend gezicht in het rode autootje van de gemeente eens sávonds door de wijk te laten rijden?