donderdag 15 mei 2014

HEEFT DEZE AUTO DE LANTAARNPAAL GEKNAKT?

Het plezier dat Kees Huizenga pinnende Beijumers (en Hunzenaren) bezorgde is maar voor korte duur geweest. Hij had zo z'n best gedaan om mensen in de nauwe steeg tussen de Lidl en Winkelcentrum Beijum meer veiligheid te bieden terwijl ze flappen tappen.
Zie nog even het bericht van afgelopen maandag.
Het kan zijn dat ondergetekende zonder dat hij het weet de 'boosdoener' heeft gefotografeerd die verantwoordelijk is voor het half over de kop rijden van de onlangs geplaatste lantaarnpaal.
Op bovenstaande foto is de geknakte paal te zien. Afbeelding is gisteravond gemaakt.

Maar dan de linker foto. Die-is-afgelopen.....?-genomen....Waarom dat zo overdreven opschrijven? Wel, kijk toch eens achter de Waardetransport-auto, daar staat de paal nog fier overeind.
Er is toch geen andere auto die vanaf het plein deze steeg inrijdt? De blogger durft er een weddenschap op af te sluiten, deze auto, foto, heeft het cadeau dat Huizenga aan Beijum gaf (geregeld heeft) een oplawaai gegeven.
Zo'n auto kan bij het achteruit rijden toch amper de kont keren?
Je mag niemand valselijk beschuldigen, maar dit lijkt kat in het bakkie. De blogger denkt, binnen vijf minuten nadat de linker foto is gemaakt, werd de paal bij het achteruit rijden geraakt.

Een waardetransport die een nieuw geplaatste lantaarnpaal waardeloos maakt?

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Die paal staat daar ook niet echt handig ... Die waardetransportauto moet een vrije uitrit hebben, en meteen moeten kunnen wegrijden in geval van nood. Ik zeg, gevelverlichting.

Anoniem zei

We wisten uit de media al langer dat er bij de SNS dingen gebeurden die het daglicht niet kunnen verdragen, maar dat de SNS-aktiviteiten nu ook al geen kunstlicht meer verdragen..pff..wie had dag gedacht ? :-) :-)
P.S. Om gek te worden van die onleesbare woordverificaties...

Anoniem zei

Ze hadden die lamp beter aan de gevel kunnen hangen!

Anoniem zei


hahaha leuk 10.02 uur.

is idd. te krap voor die auto.
Kees, al bezig er een gevellamp van te laten maken?

gr. Therèse

Anoniem zei

Ja, zonder licht kan ik mijn werk niet doen.
h.g. Tasco N. Trolluh

Kees Huizenga zei

Ik zag vanmiddag dat de lantaarnpaal is bijgebogen, hoewel hij nog wel een beetje scheef hangt.

Het is mij onbekend of er een nieuwe lantaarnpaal komt.