zaterdag 24 mei 2014

OPEN DAG BIJ DE NOORDZEEBRUG

Het was vanmiddag gezellig druk op de kop van de Beijumerweg (oostkant). De open dag rond de Noordzeebrug trok ongeveer 700 belangstellenden.
Geslaagde dag open dag Noordzeebrug met ruim 700 enthousiast bezoekers!
Morgen wordt een video gepubliceerd over de open dag.

Mensen die willen weten hoe het staat met de vorderingen van de bouw van de Noordzeebrug kunnen op zaterdag 24 mei van 10.00 tot 16.00 uur een kijkje nemen op de bouwplaats. Opdrachtgever de provincie Groningen neemt dan samen met de uitvoerende aannemers Van Spijker en Oosterhof Holman deel aan de landelijke Dag van de Bouw.

Wat is er allemaal te zien?
Er is een infopunt (overdekt)  waar algemene informatie over de bouw van de Noordzeebrug en het nieuwe knooppunt bij de Bedumerweg te krijgen is. Ook is er een wandelroute over het terrein en op markante punten is er verdere informatie over de werkzaamheden. Voor kinderen is er een zandbak, een terrein met (speelgoed) kranen en een springkussen. De Open Dag is zowel voor jong als oud geschikt. RingGroningen.nl

Klik de foto's links en rechts groter.

Update maandag 26/5: 19.20 uur:  Ruim 700 bezoekers hebben afgelopen zaterdag een kijkje genomen bij het project Noordzeebrug te Groningen. In het kader van de landelijke Dag van de Bouw was de bouwplaats geopend voor iedereen! Samen met onze combinant Oosterhof Holman en de Provincie Groningen hebben wij deze openstelling van de bouwplaats georganiseerd. 
De dag begon met een stralende zon en een strakblauwe hemel. Om 10:00 uur waren er dan ook gelijk veel bezoekers op de bouwplaats te vinden. Na een korte maar hevige regenbui rond half 1 was het bouwterrein iets minder goed begaanbaar, maar na een uurtje zon werd het terrein alweer droger. Tussen 14:00 uur en 16:00 uur werd de bouwplaats dan ook weer druk bezocht! In de verschillende media is ook aandacht besteed aan de Dag van de Bouw project Noordzeebrug: Lees hier.


Geen opmerkingen: