vrijdag 2 mei 2014

NIEUWE DEUREN TREFPUNT (Voice of Beijum komt eraan..)

Het is al weer even geleden dat een nieuwsbericht dat had te maken met multifunctioneel centrum 't Trefpunt op Beijumnieuws stond. Geen nieuws is goed nieuws, 't Trefpunt is nog steeds een stabiele factor binnen cultureel Beijum.

Veel bijzonders is er de afgelopen maand niet gebeurd. Of het moet zijn dat de oude schuifdeuren zijn vervangen door 'gewone' openslaande deuren. Zie foto's. Links en rechts ziet u heren in de weer om een nieuwe uitgang en/of entree voor het ontmoetingscentrum aan de Beijumerweg te bewerkstelligen. Het schijnt een gedoe te zijn geweest om de schuifdeuren, die er tot drie weken geleden inzaten, te onderhouden. Veel te duur, aldus iemand van het bestuur van 't Trefpunt. Gewone deuren zijn goedkoper.

Wat staat er deze zojuist begonnen maand mei zoal bij 't Trefpunt te gebeuren? Iets moois. Op 24 september wordt er wederom een 'Voice of Beijum' georganiseerd. De presentatie is die dag in handen van Sandy Goeree, er is een optreden van Zoë en de jury zal bestaan uit Puck Darlingon, Cissy Gress en wederom Zoë. Nadere berichtgeving over The Voice of Beijum volgt. Zie hier de uitslag van vorig jaar.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Geloof niet dat het funfestival in september plaats vind?

Anoniem zei

Klopt dit is op 24 mei