woensdag 14 mei 2014

OPRIT HUNZE NOORD AFGESLOTEN (vanaf morgen)

De werkzaamheden rond de oostelijke ringweg, ter hoogte van Beijum Noord, zijn in volle gang. Onderstaand bericht kwam via Ring Oost binnen, zie link beneden.
De blogger reed vanmiddag richting Duitse Bouwmarkt voor een boodschapje en trok bijna tegen het einde de camera. De hele terugweg naar Beijum filmde hij ook.Via een nieuwe weg naar het kruispunt met de Eemshavenweg, vandaar uit met een grote bocht terug naar de oostelijke ringweg. Tussen Beijum Zuid en Noord is de Beneluxweg gedeeltelijk afgesloten (de westelijke rijbaan).
Vanaf donderdag 15 mei is de oprit van De Hunze-Noord naar de Oostelijke Ringweg afgesloten. Vanaf maandag 26 mei zal ook de afrit vanaf de Ringweg naar De Hunze-Noord afgesloten worden. De afsluitingen duren tot 7 juli 2014. De omleidingsroute zal lopen via de aansluiting De Hunze-Zuid/Beijum-zuid.
Recentelijk zijn de werkzaamheden bij het knooppunt Beijum-Noord/Groningerweg gestart. Door het naar voren halen van de werkzaamheden rondom Hunze Noord (waren gepland voor dit najaar) , kan de overlast voor de omgeving beperkt blijven. Daarnaast komt het wat veiligheid betreft voor de doorstroming op de ringweg ter hoogte van Beijum-Noord beter uit als de oprit c.q. afrit bij de Hunze Noord eveneens tijdelijk afgesloten is.  RingGroningen.nl
Foto links, de oprit naar de Groningerweg richting Adorp is geblokkeerd.
Zie ook de video. Rij even mee.De muziek is van....(even kwijt, zo gauw het bekend is wordt de groep genoteerd).

Geen opmerkingen: