woensdag 14 mei 2014

FIETSONGELUK OP FIETSPAD AMKEMAHEERD

Omstreeks kwart voor vijf vanmiddag spoedden politie en ambulance zich naar een ongeluk op de wijkring, ter hoogte van de Jensemaheerd. Er lag een vrouw op het fietspad.
Wat er precies is voorgevallen is me nog niet bekend. Een omstander: "Er was een touw over het fietspad gespannen." Dit moet nog geverifieerd worden. Wordt vervolgd.
Update 22.32 uur, meerdere lezers melden dat kinderen een touw over het pad hebben gespannen. Tot nu toe is de ware toedracht niet bekend.
Update 15-5; 14:00 uur;
Een touw dat over een fietspad bij de Amkemaheerd was gespannen, is een 57-jarige vrouw uit Zuidwolde noodlottig geworden. Ze zag het touw niet en ging onderuit. De vrouw is met nekklachten en een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht. Een aantal kinderen vertelde de politie dat ze met het touw hadden gespeeld, maar dat ze het niet over het pad hadden gespannen.De politie probeert de verantwoordelijken te achterhalen. OOG-TV.

15 opmerkingen:

Willem Pauwelussen zei

Het is me ook eens overkomen op een fietspad wat van de Dragonstraat binnendoor naar de Wolfsklauwstraat loopt. Was duidelijk door kinderen aangebracht.
Je ziet dit soort idioterie wel eens in Schwarzenegger-achtige films, en misschien zit het ook in computerspelletjes.
Maar ja, om dat nou te gaan nadoen?
Zeiden we vroeger ook van porno: mensen snappen best wel dat het allemaal toneel is, maar het wordt momenteel wel steeds meer de norm.
Ik heb werkelijk geen idee hoe de winsthonger van de commercie via moreel besef aan banden gelegd kan worden.

Anoniem zei

Ik heb vanmiddag 3 kinderen zien spelen met touw op dezelfde plek.

Anoniem zei

En dan zeg je er niets van?...Heb je dit wel aangegeven bij de politie?

Anoniem zei

Nee ze waren gewoon lekker aan het spelen.en er is al een getuige die hetzelfde gezien heeft begrijp ik hierboven. Ik weet ook niet zo goed of ik de politie moet bellen.....

Anoniem zei

Politie weet al aardig wat over de kindertjes die aan het spelen waren. Ze zijn fout geweest. Dat hebben ze nu ook door. Wij hopen en gaan er van uit dat het geen tweede keer door dezelfde kinderen weer gebeurd! Het touw krijgen ze deze zomer in ieder geval niet weer. Bovendien is het touw nu ook al dusdanig gekortwiekt dat het niet meer om de paal geknupt kan worden en aan de lantaarnpaal aan de overkant van het fietspad!

Anoniem zei

hoe is het met de betroffene?

Anoniem zei

Je moet eens kinderen aanspreken op straat grote kans dat je briesende ouders tegenover je hebt staan ,of dat de politie bij jou langs komt ,dat je kinderen de stuipen op het lijf hebt bezorgd ,ik loop gewoon door ik niet weer.

Anoniem zei

Klopt hoor Anon 09.33 , de wereld zit nu zo in elkaar dat kinderen zich tot complete tirannen mogen ontwikkelen. Daartoe worden ze 100 % aangemoedigd door ouders en onderwijzers. Elke week meerdere keren de terreur van het Kringgesprek ! Gooit het er maar uit ! Maak de wereld maar gek !! En de anarchistjes zelf ?? Die lachen zich rot.

Anoniem zei

als je kinderen ziet spelen met een touw,nee dan zal ik er ook niet gelijk iets van zeggen,mooi laten spelen.ja zie ik kinderen een touw spannen over een fietspad/weg zou ik er wel iets van zeggen.en vragen als ze wel weten hoe gevaarlijk het is!

Anoniem zei

Anoniem. 12:39 uur. Dat dacht ik dus ook. En de politie is ervan op de hoogte. Ik denk dat de kinderen het nu wel duidelijk is.

Anoniem zei

update: slachtoffer heeft zware hersenschudding, voor de rest kneuzingen. Voor de rest geen schade.

Anoniem zei


bbbbbbbbahhhh

heel veel beterschap wens ik.

gr. Therèse

Willem Pauwelussen zei

Nou, ik heb niet zo'n ervaring met tirannieke kinderen. Wat je geeft krijg je terug. Mijn ervaring is: als ik ronduit en open aan kinderen vraag waarom ze iets doen of gedaan hebben, dan krijg ik ronduit en open antwoord terug. En als en omdat ik me zo opstel willen kinderen ook best wat van me aannemen.
Maar je moet ze niet klein aanspreken omdat jij de grote bent, dat pikken kinderen niet. Doe je zelf ook niet, dacht ik.
Ontvankelijkheid voor hun wereld, dat lijkt me de beste benadering.

Anoniem zei

Dat was mijn stiefmoeder ze lag ongeveer 4 uur in het ziekenhuis ze heeft nu hechtingen,maar het gaat nu gelukkig al weer iets beter ze heeft alleen de hele tijd hoofdpijn.

jeanet zei

Hoi allemaal,

Bedankt voor het medeleven. Heb veel pijn gehad en 4 uur in het ziekenhuis gelegen. Zware hersenschudding, ongeveer 6 weken rusten, veel hoofd-, nekpijn en beschadiging aan mijn stembanden. Ook veel pijn aan mijn hals. Ook kan ik nog last krijgen van "geheugenverlies". Donderdag gaan hechtingen eruit. Ja, erg geschrokken, wilde gewoon even wat boodschappen doen en opeens lig ik op de grond, weet er niets meer vanaf. Schijn direct bewusteloos te zijn geraakt.