donderdag 19 juni 2014

ER WORDT WEER SCHOONGEMAAKT EN OPGERUIMD

De vertrouwde rode autootjes van Stadsbeheer rijden weer door Beijum. De vuilnisstaking is (tijdelijk?) voorbij. Bovenstaande exemplaar werd tegen half twaalf vanochtend bij Winkelcentrum Beijum gespot. De bezems op de wagen en twee mannetjes erin die weer aan de bak gaan.
Ze wilden niet op de foto: "Doe maar niet. We komen net uit de binnenstad waar we bezig zijn geweest om de troep op te ruimen en we gaan nu aan Beijum beginnen." Heeft de staking jullie wat opgeleverd? "Er wordt in elk geval weer overlegd, dat is winst." Helemaal tevreden oogden de mannetjes nog niet. Lekker om weer aan het werk te zijn, maar een nieuwe staking wordt niet uitgesloten.

6 opmerkingen:

Klaas Vaak zei

Dat word zaterdag overwerken? Of kunnen ze nu het werk van 3 dagen doen in 2 dagen?

Willem Pauwelussen zei

Het werk van 3 dagen in 2 dagen doen moet al veel langer, want door de bezuinigingen moet er steeds meer gebeuren met steeds minder mensen. Als Klaas Vaak het slaapzand uit zijn ogen zou wrijven zou hij dat ook duidelijk kunnen zien in de wijk.

Anoniem zei


Hihi. Ad rem, meneer Pauwelussen.
Het niet laat gemaakt na de voetbal wedstrijd Ned.-Australië gisteravond, zo te lezen :-).

Therèse

Klaas Vaak zei

WP, Zolang er op donderdag regelmatig 3 grote vrachtauto' van de gemeente x2 personen Milieudienst in mijn straat zie rijden, zie ik niets van bezuinigheden bij de Milieudienst. En dan nog blijft de rommel voor een container staan?

Tevens zie ik per dag meerderde malen Milieudienst auto's x 2 personen in mijn straat, dus je gaat je als burger wel eens afvragen wat doen ze hier, want ik zie ze niets ophalen.

Dat er bezuinigt kan worden geloof ik best.

Ps. Mijn straat heeft maar 1 ingang , tevens uitgang en is niet zo lang/groot.

Ook zag je 3 x per week 2 Stadswachten in een rood autootje loerend rijden maar die heb ik al enigen dagen niet meer gezien.

ook hiervan is de bedoeling nutteloos.

Anoniem zei

Oei, je had die loerende "stadswachten" beter niet kunnen verraden, want nu gaan ze je terugpakken. Nu gaan ze je pc hacken en je telefoons aftappen, want IEDEREEN moet worden gesurveilleerd. Jij hebt natuurlijk heel verdacht uit je raam staan kijken, en tsja, dat kan niet meer in deze tijd, dat had je kunnen weten.

Willem Pauwelussen zei

Mijn ervaring is dat men je bij de milieudienst én bij stads(deel)beheer graag te woord staat als je deze vragen over de telefoon stelt.