vrijdag 20 juni 2014

VOORBEREIDINGEN INRIJDEN VIADUCT KARDINGE BEGONNEN

De bovenste en rechter foto's zijn een paar weken geleden gemaakt. U ziet mannen die aan het viaduct en de brugpijlers bij Kardinge hebben gewerkt hun 'werkstuk' inspecteren. Morgen is het zover dat het viaduct zal worden ingereden. Op https://twitter.com/ringgroningen staat:

Voorbereidingen zijn begonnen! Zaterdag 21 juni vanaf 10 uur inrijden van het nieuwe viaduct bij Kardinge!
De blogger kan morgen waarschijnlijk niet aanwezig zijn, foto's zijn welkom. De operatie is ook via http://kardinge.bouwwebcam.nl/ te volgen, zie ook foto hierboven.

Van vrijdagavond 20 tot maandagochtend 23 juni afsluiting Ring Oost

Van vrijdagavond  20 juni 19.00 uur t/m maandagochtend 23 juni 06.00 uur is de Oostelijke Ringweg tussen Beijum-Zuid en Lewenborg afgesloten. Dit heeft te maken met het inrijden van het nieuwe viaduct bij Kardinge op zaterdagochtend 21 juni. Doorgaand verkeer moet dan omrijden via de Westelijke en Noordelijke Ringweg.
Het “oude” viaduct wordt in het weekend van 19 juli gesloopt. Hiervoor wordt de Ringweg opnieuw gedeeltelijk afgesloten. Na dit weekend kan het verkeer (zowel bus, fiets als wandelaar) over het nieuwe viaduct heen.
Het bestemmingsverkeer wordt dan omgeleid via de busbaan Parkallee (achter Kardinge) en de busbaan Andelstermaar (bij Beijum-Zuid). Het bedrijventerrein Ulgersmaborg-Noord is bereikbaar via de afslag Lewenborg/Akeleiweg. RingGroningen

1 opmerking:

Anoniem zei

Voor bepaalde mensen weer een heel evenement om te willen zien.
Eerlijk gezegd, zoiets ziet men natuurlijk ook niet iedere dag of week.
Ik wens de kijkers alvast leuke en spannende uurtjes :-).

gr. Therèse