zaterdag 7 juni 2014

OP TERRAS VOOR HET CAFE BILJART (meedoen aan de WK-poule?)

Het heeft het afgelopen uur een beetje gesputterd, maar zoals het er nu, kwart over zeven, naar uit ziet wordt het weer een warme en broeierige avond.
Bovenstaande foto is gisteravond tegen middernacht voor het Café Biljart gemaakt. Je kon (kunt) lekker buiten zitten om wat te drinken, en omdat het buiten is kun je ook nog eens een sigaret opsteken mocht je daar behoefte aan hebben. Het viertal op de foto vermaakte zich uitstekend aan de Claremaheerd, gezellig buiten relaxen in subtropisch Beijum-Oost. Voor het naastgelegen pand waar ooit de videotheek in was gehuisvest hingen een twintigtal jongeren. Er werd zelfs gevoetbald. Het werd geen moment vervelend en een kroegbezoeker sprak: "Je moet het ook een beetje laten, het is hier wel Beijum hoor."
Jeffrey Lamain, eigenaar van het café, zullen we dit jaar ook een voetbalpoule doen? "Dat lijkt me een goed idee. Degene die de finale en de uiteindelijke winnaar raadt krijgt een krat bier naar keuze en een een fles Groningse dropshot."
Lezers van Beijumnieuws kunnen gratis meedoen. Mail je finalekandidaten en de uiteindelijke winnaar naar Beijumnieuws@ziggo.nl en maak kans op de hoofdprijs.
Let wel, als meerdere mensen de eindstand goed raden wordt er geloot. Toe maar, Brazilië-Spanje? Duitsland-Nederland? Gaat uw gang.
Het terras voor het Café Biljart is vanavond weer open...

Geen opmerkingen: