zaterdag 21 juni 2014

ZET UW ZWARTE AFVALCONTAINER LANGS DE WEG!!

Bovenstaande en rechter foto's zijn vannacht omstreeks 12.30 uur gemaakt en geprogrammeerd om nu, zaterdagochtend, 21-5, om 08.00 uur,  op het www te verschijnen. Er staat een vuilnis-inhaalronde gepland om 'het leed' van afgelopen week - geen vuilnis ophalen- te compenseren.
De inhaalronde voor bewoners in de stad Groningen van wie de groene container óf de grijze container tijdens een van de stakingsdagen niet werd leeggemaakt, is op zaterdag 21 juni. Deze inhaalronde is ook voor bewoners met een blauwe papiercontainer die vanwege de staking niet is geleegd. Op de inhaaldag kunnen deze bewoners hun container vóór 08.00 uur aan de weg zetten. Voor enkele bewoners gaat het dan om twee containers: een groene of grijze container én de blauwe papiercontainer.
Het gaat zaterdag 21 juni om een inhaalronde. Dan worden de containers geleegd die tijdens de staking op 16, 17 en 18 juni zijn overgeslagen. De inhaalronde geldt alleen voor de stad Groningen. Grijze- en groene containers in de omliggende gemeenten werden tijdens de stakingsdagen gewoon geleegd.

http://gemeente.groningen.nl/afvalcontainer/inhaalronde-huisvuilinzameling-zaterdag-21-juni

1 opmerking:

Anoniem zei

Liefs van Gretha.