zaterdag 21 juni 2014

KRUISPUNT KARDINGE HEEFT EEN NIEUW VIADUCT

Door Harry Stok

Vanmorgen op tijd op, want vandaag vanaf ongeveer 10.00 uur zou het nieuwe viaduct bij Kardinge op zijn plaats worden gereden.
De heren waren al behoorlijk actief geweest, want toen ik ter plekke kwam, stond het gevaarte al reeds op de weg. Nadat de nodige toespraken van een gedeputeerde en de wethouder achter de rug waren, heeft het tweetal met een pistoolshot het sein voor de start van de laatste rit in werking gezet.
Ondanks het bar slechte weer, de nodige regen kwam in die periode wel naar beneden. Maar Concordia uit Middelstum zorgde voor de nodige muzikale klanken tijdens het rijden, en de kartering hielp de belangstellenden door deze periode heen met warme dranken en koek. Natuurlijk bij het eerste contact tussen het brugdeel en de liggers is het altijd spannend of het wel past! Maar Zoals te zien op de foto’s met de nodige millimeters speling werd het gevaarte zeer kundig op zijn plek gereden. Tegen 12.00 uur kon dan ook het sein voltooid gegeven worden middels een kanonschot en veel confetti!

Foto's, groter te klikken, ook door Harry Stok gemaakt.
Zie de site van Harry: http://www.studio97.nl/
Hij zet z'n foto's regelmatig op het sociale foto-netwerk: http://photocomm.nl/

2 opmerkingen:

Anoniem zei


Met het hele viaduct gedoe heb ik niks maar 1 ding wil ik hier even kwijt.

Wát een haar scherpe en mooie foto's zijn het, meneer Harry nog wat. (ben je achternaam ff kwijt).

gr. Therèse

Willem Pauwelussen zei

Goed, scherp en bondig geschreven verslag.