vrijdag 6 juni 2014

"IK WORD HIER ZO GOED GEHOLPEN"

De AH in Beijum, er zijn mensen die er op mopperen, maar je hebt ze er ook in grote getale bij die uiterst tevreden zijn over het winkelaanbod, de bejegening door personeel en de service die wordt verleend.

Bekijk de foto. Het straalt aan alle kanten uit: we houden van elkaar. Niet dat ze 'wat hebben', nee hun relatie wordt alleen gekenmerkt doordat de een klant is en de ander cassiere.

Rechts staat Anna, altijd in voor gezelligheid of een humoristisch praatje als ze achter de kassa zit. Links zit Bep in haar scootmobiel: "Ik vind dat hier zulke aardige mensen werken, ik word altijd zo goed geholpen."

Zie ze genieten. Bep rekende af en vroeg: "Zet je de boodschappen even tussen m'n benen lieverd?" Ja, natuurlijk, daar is plek om een tas neer te zetten. Maar twee paar donderse ogen keken elkaar aan toen ze dat zei. De blogger zegt niks. Behalve dat hij vindt dat dames net zo goed ondeugende dubbelzinnigheden kunnen verkondigen als heren.

Anna en Bep, het zijn lieve ondeugende wichter. Volwassen vrouwen, maar bij tijd en wijle ook twee lummels.
Ze kunnen het uitstekend met elkaar vinden. En dat is tegenwoordig toch ook wat waard.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

De uitbundig aandoende cassière is zo te zien helemaal achter de kassa vandaan gekomen om alle tasjes en manden van de gehandicapte mevrouw beter te kunnen inspecteren.

Anoniem zei

Gratis (geïnspecteerd) tasje met boodschappen gehad Johan, om de waarheid te verhullen en propaganda voor AH Meins te maken ?

Anoniem zei

laat ik nou altijd gedacht hebben, een behoorlijk wantrouwend persoon te zijn (in z'n algemeenheid) maar nee...jullie spannen écht de kroon, beide ano's!

geen gr. Therèse

Anoniem zei

Lezen jullie wel?...
A: ze mogen zowieso vragen om in je tas te kijken....
B: Ze helpen de medemens graag een handje..en ook zo Anna die deze mevrouw helpt door dr boodschappen tussen haar benen te zetten.
wat is hier mis mee?...NIETS....

Jan zei

Er zit een enorm zielig en gefrustreerd persoon eenzaam en laf vanachter z'n pc af te geven.

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Johan Fehrmann zei

Er worden weer de meest lelijke anonieme dingen geschreven over de tassencontrole in deze winkel. Deze reacties worden niet meer doorgelaten, omdat dit onderwerp al drie keer is behandeld op Beijumnieuws. Degene die herhaaldelijk moeite heeft met deze huisregel, en keer op keer reageert, moet niet op Beijumnieuws zijn, maar contact op gaan nemen met de AH.

Anoniem zei

Wat een stelletje azijnpissers heb je soms op dit blog, ah nooit problemen gehad, soms idd even in je tas kijken nou en....bij andere winkels gebeurt dat ook wel.
Als ik wat moeite heb om boodschappen bij de fiets te krijgen helpen ze me, als de boodschappen kar moeilijk duwt, halen ze andere op voor me, altijd vriendelijk en behulpzaam bij Albert Hein, dus dat gezaag over die controle moet ook maar eens stoppen, ga dan maar ergens anders naartoe ben je er vanaf.