vrijdag 20 juni 2014

ZET JE VAKANTIEKARRETJE OP SLOT

De caravans, aanhangwagentjes en vouwcaravans keren langzamerhand na een lange periode van stalling terug in het straatbeeld van Beijum. De vakantie lonkt voor veel mensen (voor die het zich financieel kunnen permitteren om weg te gaan). 
Bovenstaande aanhangwagentje is in de buurt van de Wibenaheerd gespot. Wat een mooi karretje. Wat moet het prettig zijn om het ding vol te laden met een tent, kampeerspullen, beddengoed, kookgerei en kleren, om er vervolgens mee naar Zuid Europa te rijden. Even helemaal weg, hoe verfrissend en opladend.
De eigenaar wil het bakkie graag houden. Een baksteen achter de wielen zal diefstal niet voorkomen, maar een kabelslot om een boom moet verhinderen dat onverlaten er mee van door kunnen gaan.

5 opmerkingen:

Anoniem zei


Doe het niet zoals verderop buren van me.
Zij bonden hun aanhangertje altijd vast aan....geloof het of niet, een straatput roostertje.
Zoéén die kleine kinderen met 1 hand los en omhoog kunnen trekken.
Of het ding ooit gestolen is?
Geen idee.

Johan, je zin even helemaal weg, hoe verfrissend en opladend doet het weer helemaal voor me, lol.

gr. Therèse

Anoniem zei

Nu we het hier toch over roven en stelen hebben.....paniek des doods aan de Stoepemaheerd waar mensen wildwoest in een rij staan vanaf PINAUTOMAAT tot bakker Meindersma... Bankenservice nul komma nul, en de Rabo gaat weer lekker bonussen uitdelen van uw geld aan lapzwansen in de top.

Anoniem zei


Er al eens aan gedacht anoniem 14.59 uur, er zelf iets tegen te ondernemen?
Ik schat je in als zijnde van eehhh middelbare leeftijd en naar omstandigheden nog redelijk fit.
Ik zou zeggen...veel suk6 :-).

gr. Therèse

Anoniem zei

absoluut zinloos om er iets tegen te ondernemen. Den Haag , lees de banken, wil(len) van het kontante geld af, want anders kunnen ze je in- en uitgaven niet controleren. Binnen 2 jaar zijn alle pinautomaten opgeruimd of het volk dat nou leuk vindt of niet. En of je nou wilt of niet: je ZAL naar de EU luisteren. (die er ook al tegen de wil en zonder toestemming van de burgers is gekomen)Begint het al weer een beetje te dagen ?

Anoniem zei

Staat dit karretje in eigen tuin of in die van de gemeente?