zaterdag 7 juni 2014

PROKKELFEEST PLEIN OOST TE BEIJUM, DE VIDEO Wat een mazzel hadden de Prokkel-feestvierders gistermiddag op Plein Oost. Het plein bruiste zoals het vaker zou moeten bruisen.
Bovenste foto is tegen kwart over vier 's middags gemaakt. De kraampjes werden al weer afgebroken en het festijn ging richting afronding, maar als het weer warm en zonnig is, weet de Beijumer jeugd wel raad met de opspuitende fonteintjes. De beide andere foto's zijn tegen half twee gemaakt, tegelijkertijd met de foto's die gistermiddag zijn gepubliceerd. U ziet drie agenten die klaar staan om met Beijumers en hun motoren op de foto te gaan. Op de rechter foto is te zien dat een kunstzinnige Beijumer kinderen helpt met het schilderen van een varken.
Zie de video-impressie. De videobeelden zijn net als de foto's tegen half twee genomen, alleen de laatste twee scenes met de spartelende jeugd tussen de fonteinen dateert weer van kwart over vier.
Organisator Debora den Haring van de nieuwe samengevoegde organisatie van Stiel en MJD liep tevreden over het plein: "Het is een groot succes geweest, mooi weer en veel belangstelling. Dit is Beijum op z'n best."

2 opmerkingen:

Anoniem zei


leuk.
ook een leuke video, Johan.
ze weten het(nog)niet maar ik zag mijn overbuurtjes met hun kleine prinsesje op je video voorbij komen :-).
fijn dat het zulk mooi weer was.
scheelt toch weer een slok op een glaasje sap, nietwaar ;-)?
Such heet de beste man, van achteren
André van voren.
speelde ooit doedelzak.
nu nog? geen idee.

gr. Therèse

Anoniem zei


Schuch niet Such.

Th.