woensdag 11 juni 2014

"WIJ ZIJN SAMEN 100 KILO LICHTER GEWORDEN"

Tijdens het afgelopen vrijdag gehouden Prokkel-feest op Plein Oost werd de blogger van verre dwingend gewenkt door de twee dames die u op de foto ziet zitten. "Hier komen jij!"
Het schijnt dat mannen bang zijn voor vrouwen. Ze kunnen zich nog zoveel verbeelden maar de dames zijn de baas. Gedwee liep de Beijumwatcher op de dames af. "Maak eens even een foto van ons beiden. We zijn samen 100 kilo afgevallen."
Rechts zit Angelique, ze stond afgelopen winter op Beijumnieuws. Naast haar zit Ria, ze werd twee jaar geleden geportretteerd. Beiden hebben het afgelopen jaar een maagverkleiningsoperatie ondergaan, en het moet gezegd, ze zien er heel anders uit. Nu moet de blogger uitkijken wat hij verder gaat schrijven, het is in elk geval raadzaam om toe te voegen dat ze er 'beter' uitzien. Twee tegen een, de dames leggen beduidend meer gewicht in de schaal dan de bakzeil halende blogger: "Wat ga je er bij schrijven? Kijk uit jij, we weten je te vinden."
Het valt niet altijd mee om blogwerk voor Beijum te doen, soms word je totaal afgeknepen. Zoals nu. Beste lezers, wat zien deze dames er lief en aantrekkelijk uit, vindt u ook niet. Wat een schatjes, beauty's zijn het. Superlatieven schieten te kort...

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Deze dames verdienen een fantastische pluim ! Door voor hun eigen gezondheid te kiezen, zien ze er nu niet alleen als Brok-Van-De-Week uit, maar zullen ze zeer waarschijnlijk ook een relatief klachtenvrije ouwe dag tegemoet gaan. Proficiat Beijum-Ladies!!
Groetjes van Kweetal.

Anoniem zei


Fijn dat jullie er beide nog zijn, na jullie o zo risicovolle operatie's.

gr. Therèse

Anoniem zei

Hoi Kweetal ,

Kweetal :"Ik weet het allemaal ?"
Een pluim uit delen ?
Is waarschijnlijk voorbehouden aan de vroegere hoofdmeester die niet met zijn tijd is meegegaan .
Een psychiater zou deze tekst waarschijnlijk lezen als van een persoon met hoogmoeds ,en weinig realiteits zin .
Zeer narcistisch ......

Anoniem zei


Wie kweetal is weet ik niet maar wie 10.22 uur anoniem is, weet ik ook niet.
waarom schrijf je wat je schrijft, anoniem?
Dan mag volgens jou het woord compliment ook niet meer gebruikt worden, omdat het geen woord meer van deze tijd is?
Wat be-oog je met je reactie aan kweetal?

gr. Therèse

Anoniem zei

Mensen met Asperger zijn heel vaak in de aanval Therèse, m.a.w. gewoon niet druk om maken.

Anoniem zei


Blijft apart en vreemd, wat er hierboven gezegd is.

gr. Kweeniet ;-)).

Anoniem zei

Hoe kan het toch steeds dat reagerenden het drukker met ELKAAR hebben dan iets te zeggen over het feitelijke hoofdbericht ? Zo wonderlijk. Geef die dames toch 's een compliment mensen met hun fantastische prestatie op het gebied van een gezonde levensstijl.