zaterdag 28 juni 2014

JONGE ACTEURS GEZOCHT!

Door Astrid Warntjes

De volwassenen repeteren, kinderen kunnen meedoen....
Meespelen in een echte theatervoorstelling? Dat kan nu in Beijum.  Samen met een groep kinderen uit Beijum mag ik een paar scènes maken die passen in het totale theaterstuk, dat gaat over Beijum, door Beijumers wordt gemaakt en gespeeld en dat wordt opgevoerd in Beijum.

De voorstelling gaat over hoe het is om te wonen, werken en spelen in Beijum. Wat is er leuk en minder leuk aan Beijum. Al deze aspecten worden verwerkt in een voorstelling wat een collage wordt van de verschillende kanten van Beijum. De volwassenen zijn sinds vorig jaar al bezig met het maken van de verschillende scènes. 
Met de kinderen beginnen we na de zomervakantie met het bedenken van een paar leuke en verrassende scènes, die passen binnen het geheel en tevens spelen we mee in al gemaakte scènes.

Ben je tussen 8-12 jaar oud en lijkt het je het leuk om mee te doen, geef je nu dan op. Wil je je opgeven of heb je nog vragen, mail dan naar Astrid; astridwarntjes@live.nl.
De eerste repetitie is na de zomervakantie, op 20 augustus, van 14 tot 15.30 uur in De Kleihorn. We repeteren daar 5 woensdagmiddagen achter elkaar. Vervolgens repeteren we op 18 en 20 september met de andere spelers. De optredens zijn op 25 september, 3 oktober en 10 oktober. Het is wel belangrijk dat je zo veel mogelijk data aanwezig kunt zijn.

(Zie ook dit blogbericht)

Geen opmerkingen: