dinsdag 25 januari 2011

DE SERINGEN DE HELPENDE HAND TOEGESTOKEN

Op de archieffoto ziet u zangkoor De Seringen op de binnenplaats van Innersdijk staan. Jarenlang zijn hier repetities gehouden door het zangkoor. En ook optredens, daar repeteer je per slot van rekening voor. Maar Innersdijk is voor de zanggroep verleden tijd, zie het bericht van vanochtend. U hebt wellicht de reactie onder het artikel gelezen. Directeur Han van der Vlist kan met "zijn" Montessorischool de Dijk wellicht uitkomst brengen. "We willen als school de deuren open houden voor de Beijumer gemeenschap en we moeten even bekijken wat we voor ze kunnen doen. Ik zag op de video dat ze een piano hebben, daar moet in geval van dat ze op De Dijk gaan repeteren een plekje voor gezocht worden." Dirigente Machteld Veenker reageerde verheugd op de aanbieding:"Echt, dat zou prachtig zijn. Wat een ontzettend leuk initiatief!"
Vanavond ontving ondergetekende een mail van het bestuur van Stichting 't Trefpunt. Of ik het bestuur met de zangkoor in contact zou willen brengen, want misschien..., ja vult u maar in. Er gebeuren leuke en vriendelijke dingen in Beijum.

5 opmerkingen:

Wobke zei

:-)

Kees Huizenga zei

Beijumnieuws is een prachtig netwerkmedium voor wijk- en buurtbemiddeling, wijkopbouw, wijkactivering, onderling dienstbetoon, doorverwijzing en probleemoplossing. Ik ben erg onder de indruk. Dit smaakt naar meer...

Met dank aan RTV Noord en het assertief PR-vermogen van De Seringen. De zingende bloemen van de wijk Beijum.

Kees Huizenga zei

Hierbij de link van RTV Noord van maandag 24 januari 2011. Met de prachtige videoreportage vanuit de huiskamer van Machteld Veenker.
Tevens een radioverslag, waarin wordt verwezen naar de buurthuizen van Beijum.

Zie: http://www.rtvnoord.nl/nieuws/nieuws.asp?pid=97919

Anoniem zei

Wat bedoel je met :-) Wobke?

Anoniem zei

@anoniem:

Emoticon - Een combinatie van karakters op het toetsenbord waarmee emotie wordt uitgedrukt in elektronische post. Het meest bekend zijn :-) om een glimlach uit te drukken en ;-) voor een knipoog (Ik maak maar een geintje). '

Gevonden op http://www.techzine.nl/begrippen/E

(ené)