zondag 23 januari 2011

NOG EVEN GEEN FOTO+ STUK VAN LUIT STAGHOUWER

Nee, nog geen foto van fotograaf uit de Wiershoeck- en Schooltuin. Wel een foto van ons aller kruidenvrouw Saskia Nieboer. Een nooit gepubliceerde foto van haar in de Wiershoecktuin. Ik meen dat het augustus of september was. Afgelopen zomer. Even lekker teuten met ons kruidenvrouwtje op het terras voor de stadsboerderij. Ze was nog aan het revalideren van haar botbreuk die ze op had gedaan in Zwitserland. We zitten nu in hartje winter. Maar kunt u ook al zo verlangen naar lekkere voorjaars- of zomerdagen? Maar goed, ik dwaal af. Luit Staghouwer, kun je ons vertellen of de serie dit weekend een herstart gaat beleven?

Natuurlijk kan dat. Deze week stuur ik in ieder geval geen foto. Volgende week zeer waarschijnlijk ook nog niet, maar dat blijft nog even afwachten. Dat laat ik je uiterlijk volgende week vrijdagavond weten. Dus je moet voorlopig nog zelf even weer op pad:). Je kunt natuurlijk ook Cathy Bosscher (Frenetiek) vragen of ze een foto voor Beijumnieuws heeft. Ze maakt prachtige foto's en ik zie dat niet als een vorm van concurrentie o.i.d. Ik heb mailcontact met haar gehad i.v.m. mijn speurtocht naar een geschikte camera. Het is wel prettig om te weten hoe anderen te werk gaan en mogelijk kunnen ze nuttige adviezen verstrekken. Nee, ik ben er nog niet uit wat betreft mijn camerakeuze, maar ik heb geen haast. Er zijn ontzettend veel goede camera's te koop, maar het gros past niet binnen mijn budget. Ik moet de diverse pro's en contra's tegen elkaar afwegen en kijken welke camera dan voor mij het interessantste is.
Nachrift Johan Fehrmann: Ik heb Cathy Bosscher benaderd voor een foto, maar ze is deze winter niet op pad geweest om te fotograferen. Kijk ook eens op haar prachtige site: http://www.frenetiek.nl/

1 opmerking:

pinguin zei

Ja,Luit ik heb alweer een nieuw email dat is "acpikkert@hotmail.com "
mijn vorige is gehackt op woensdag gehaktdag hahaha.