zondag 23 januari 2011

HEERDENPAD GISTERAVOND BEWAAKT

(archieffoto)
Door verschillende lezers werd ik ingeseind dat gisteravond het Heerdenpad door politieagenten is bewaakt. Er wordt concreet werk van gemaakt om de veiligheid op en langs fietspoort naar Beijum te verbeteren. Afgelopen week zijn zoals gemeld struiken naast het pad verwijderd. Voor de lezers die het mogelijk nog niet weten: op het heerdenpad hebben de afgelopen weken de nodige overvallen plaatsgevonden. Een lezer mailde dit: Gisteravond duidelijk aanwezig in ieder geval tussen 1930 en 0000 2 man sterk ( politie ) die het Heerdenpad in de gaten hielden.
Goed bezig dus ivm veiligheid aldaar.
Ondergetekende gaat er van uit dat de lezer bedoeld dat er tussen half acht en middernacht gesurveilleerd is. Of het helpt bljft natuurlijk de vraag. Maar het gevoel van onveiligheid kan door deze acties wel weer enigszins hersteld worden.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ook diep in de nacht, zaterdagnacht tegen drie-en, bleek politie in auto aanwezig op Heerdenpad om veiligheid te controleren. Boefjes en diefjes kunnen dus niet veilig hier hun ding doen..
Ongebruikelijk laat voor mijn doen maar ook weer niet na jaarlijkse Noorderslag-avond met Goslink, Eefje & Happy Camper & Tim Knol enzoverder. Ooit Lohues hier ontdekt, bekend tegenstander van fiets-poalties en lichtmasten. En Andre Manuel teruggezien, ook al zo'n krang figuur.
gerrit