zaterdag 15 januari 2011

INFORMATIEPUNT INNERSDIJK IN WORDING

Er wordt eindelijk concreet gewerkt aan en in het pand waar tot ongeveer drie jaar geleden de slagerij van Knot was gehuisvest. De slagerij ging zoals bekend ten onder omdat door het weghalen van de busbaan op Plein Oost de klandizie dramatisch minder werd. Er zou vervolgens een patatzaak komen, een groenteboer, en keer op keer waren er gegadigden voor het pand, aldus de vertrokken directeur van Patrimonium, Jan van de Heide. Drie jaar stond het pand leeg. Wat zal dat gekost hebben? Een slordige 35000 euro? Op de foto ziet u twee mensen bezig om het pand voor de nieuwe functie in gereedheid te brengen. Een informatiepunt voor verpleeghuis Innersdijk, dat moet het worden. Nee, het zal de levendigheid op het plein niet ten goede komen. Maar wel prettig is het idee dat de kale en kille rolluiken nu eindelijk eens voor het drie jaar troosteloos leegstaande pand gaan verdwijnen.
Innersdijk staat aan de vooravond van een ingrijpende bouwkundige periode. In fasen zal het huidige pand worden gesloopt en vervangen door nieuwbouw, waarbij ‘kleinschalig zorgverlenen’ het sleutelwoord zal zijn. En iedere cliënt een eigen kamer ter beschikking heeft.
http://www.zorggroepgroningen.nl/id.php?c=id_start

2 opmerkingen:

Karin.P. zei

Kan het CJG hier in de toekomst niet in ???
Een ontmoetingsplek voor ouders met kinderen van 0-18 jaar gezellif koffie en thee drinken en een praatje maken de kinderen kunnen in de zomer leuk buiten spelen op het speelplein wat een idee was om het plein op te fleuren.
Ik zie het al helemaal voor me :)
dromen zijn bedrog althans volgens Marco Borsato ;)

Alie zei

de meeste dan...