zondag 9 januari 2011

EERSTE EXPOSITIE 2011 IN PAND49

Eerder op de dag kon u hier een programma-aanbod bekijken vanuit Pand49. Een veelzijdig aanbod, voor elk wat wils. Maar er gebeurt meer in het kunstenaarspand. Vanmiddag werd er de reeds aangekondigde expositie met het werk van Lesenka Honigh en Hedy Abeling geopend.
Er was muziek, een hapje en een drankje, zie foto's. En, was het ook druk? Nee, het was niet gewoon maar druk. Topdrukte, dat is de juiste benaming voor de opening van de eerste expositie in 2011 in Pand 49.

Met de opening van de eerste expositie dit jaar barstte het Pand bijna uit de voegen. Wel 100 mensen kwamen een kijkje nemen bij het werk van Lesanka Honigh en Hedy Abeling. Men vond het ook mooi want er werd direct goede zaken gedaan.
Van beide kunstenaars werden meerdere werken aangekocht. Voorzitter Marijke Langius van pand49 opende deze expositie kort het krachtig: het werk spreekt voor zich. Verder kon men genieten van prachtige zang en gitaarmuziek en waren er heerlijke hapjes.Heeft u de opening gemist? Kom dan alsnog een keer langs. Ypemaheerd 49. Open di-za 13.30-17.00 uur.


Voor Beijumers die nog niet in het pand zijn geweest. Het zit naast de Aldi op Plein Oost. Het is de moeite waard om een kijkje te komen nemen.

Geen opmerkingen: