woensdag 12 januari 2011

MISLUKTE STRAATROOF OP HEERDENPAD (?)

Een 35-jarige Stadjer is dinsdagavond het slachtoffer geworden van een poging tot beroving. Twee mannen bedreigden hem. De man wist echter te ontsnappen.

De Stadjer fietste omstreeks elf uur op het Heerdenpad in de wijk Ulgersmaborg in de richting van Beijum. Het tweetal sprak hem aan en eiste zijn geld. Daarbij dreigden de mannen de Stadjer met een stok te slaan. Het slachtoffer probeerde door hard te schreeuwen aandacht te trekken. Het lukte hem om zich los rukken van zijn belagers, die zonder buit de benen namen.

De Stadjer bleef ongedeerd. Beide straatrovers waren in het zwart gekleed en ongeveer 1.80-1.85 meter lang. De politie stelt een onderzoek in.
Bron: www.oogtv.nl

Naschrift J.F. De straatnaam kan een foutje zijn van de OOG-mensen. In Ulgersmaborg is geen Heerdenpad.

De buurtagent twitterde: RT @nico_lefferts: 2 mannen 1.85m donkere kleding, bivakmutsen probeerden fietser gisteravond te beroven op Heerdenpad. http://twitter.com/r_hofman#

Van http://www.dvhn.nl/: Het Heerdenpad staat onderhand bekend als het overvalpad. De gemeente heeft net besloten om aan een kant van het fietspad bosjes weg te halen om het pad een veiliger aanzien te geven.

Geen opmerkingen: