dinsdag 25 januari 2011

PEDALPARKERS ZIJN HARD AAN HET WERK

Maandagmiddag omstreeks twee uur bij het Pedalpark. Jongens, wat een bedrijvigheid- zie foto- wat is hier gaande? "Dit is een oude en versleten schans, het ding moet kleiner gemaakt worden om hem in de container te krijgen." Wat actief ja, is het goed dat ik een foto maak en een stukje schrijf? "Ja, dat is goed, en schrijf er maar bij dat we erg actief bezig zijn." Het is duidelijk, deze jongeren willen niet met de nek aangekeken worden en niet geassocieerd worden met overlast. "We hebben regelmatig goed overleg met omwonenden en alles gaat goed hier."Alles? "Nou ja, er ligt hier veel troep, en daar zijn ze niet blij mee." Het is winter en de boel ligt zeker stil, wanneer gaan jullie weer los? "De echte die-hards komen nog wel crossen, maar verder is het erg rustig. Over een paar weken komen de scholen weer en starten we weer met de clinics.We hebben zin in het voorjaar, dan zullen er weer meer bezoekers komen." Het gaat wel lekker hier verder, of niet? "In Beijum wonen veel jongeren onder de 23 jaar, er moet iets zijn voor ze en we doen ons best." Nou, werk ze dan maar. "Ok, doen we."

1 opmerking:

Karin.P. zei

Toevallig sprak ik Arno vanmorgen bij het MJD en had al aangekaart dat er meer leuk activiteiten georganiseerd moeten worden oor onze jeugd 12+
Voor de schoolgaande jeugd tot 12 jaar een prachtige ladden met ontzettend leuke activiteiten maar voor de 12+ is er nauwlijks wat hij ging ermee aan de slag ik ben benieuwd :)