woensdag 26 januari 2011

WIJKINFO/ADRESSEN OP LIJN6

Van de mensen van http://www.lijn6.com/ kwam dit verzoek.

Wil jij een beetje reclame maken voor onze adressenlijst "Wijkinfo / Adressen" die we wat prominenter neergezet hebben? Ik denk dat veel Beijumers, net als bij de bustijden, er veel aan zullen hebben.

Het mooie van internetnieuws is dat het kan verbroederen. Papieren media hebben denk ik meer last van concurrentiestrijd, primeurjachten en dingen naar de gunst van de betaalde lezer. Ik zie geen enkele reden om niet op het verzoek van Lijn6 in te gaan. Het is een prettige gedachte dat er nog een digitale brenger van het wijknieuws is. Het bloggen gaat me niet alleen om de eigen lol, de wijk informeren over van alles en nog wat dat leeft in Beijum is ook een doelstelling van Beijumnieuws. Ondergetekende had afgelopen weekend geen goed filmmateriaal over de open dag van de Wiershoeck. Geen nood, bij Lijn6 staan een paar video's over de middag op de site. Elkaar aanvullen in plaats van te bestrijden, dat is wat de beide enige actuele nieuwsbronnen uit Beijum doen. Beijumnieuws heeft geen kalender of activiteitenoverzicht, Lijn6 weer wel. Beijumers kunnen zich breed oriënteren en laten informeren op de digitals wijksites. U ziet op de afbeelding een overzicht van wijkactiviteiten en belangrijke telefoonnummers.
Sinds enige tijd hebben we het menu "Wijkinfo" bij lijn 6 waarin we de belangrijkste adressen van bedrijven en instellingen in de wijk verzamelen. Vandaag hebben we het menu een nieuw uiterlijk gegeven zodat u het beter kan vinden en gebruiken. Wij stellen het zeer op prijs dat u ons bericht indien uw gegevens niet vermeld of onjuist zijn. Klik dan hier om het door te geven. http://www.lijn6.com/

Geen opmerkingen: