woensdag 23 mei 2012

HÉT BEIJUMER BOEK (video, deel 2)

Het Beijumer Boek wordt door ondergetekende gretig doorgekeken en gelezen. Tussendoor knutselt hij even aan het filmmateriaal dat vanmiddag op Plein Oost werd geschoten. De middag wordt in elk geval verdeeld over drie video-delen, te zonde om het niet zoveel mogelijk uit te zenden, en dat ook met in het achterhoofd: moet je historisch materiaal over de uitgave van een historisch boek weggooien? Het is niet anders, het boek domineert deze dagen even op Beijumnieuws.
Kijk en luister even naar deel 2. Jammer dat de microfoon haperde en krakende geluiden voortbracht. Maar nogmaals, ik heb even zo weinig mogelijk geknipt in het filmmateriaal. Morgen deel 3. De foto is gemaakt door Willie Koolstra.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Helaas was het niet mogelijk om naar de presentatie van 'ons' boek te komen, werk gaat voor. Wel nieuwsgierig doorgebladerd, maar nog niks gelezen. dat ga ik zeker vanavond doen!
Jan Bakker

Anoniem zei

Wat hebben we toch een ontzettend lieve burgemeester in Groningen !

Anoniem zei

Jazeker, daar boffen we maar mee. Peter Rehwinkel is een bijzonder aardige burgemeester! Voordat hij deze functie bekleedde, was hij regelmatig te zien als (gast)presentator bij Rtl boulevard als royaltydeskundige.
Jan Bakker