vrijdag 18 mei 2012

HOLMSTERHEERD BIJT ORANJE SPITS AF


Als ik me goed herinner waren de Holmsterheerdjes twee jaar geleden ook degenen die de aftrap gaven van de oranjegekte in de groenste wijk van de stad. En als ik me niet vergis, en kapittel me vooral als ik het mis heb en de oranje behangsels reeds elders in de wijk hangen, zijn ze hier nu weer haantje de voorste. Boven de vijver midden in deze heerd ziet het de komende weken weer oranje. Vanmiddag waren Holmsterheerdjes met trappen in de weer om de prullaria in de bomen te hangen. Vanmiddag omstreeks kwart voor vijf werd bovenstaande foto gemaakt. Volgens mij wordt het niks met de oranje boys tijdens het komende EK. Vlak na het nemen van de foto begon het te hozen. Ik kan me niet voorstellen dat het spul er over zeven weken, tot ongeveer de finale, nog hangt. Volgens mij is het Nederlands elftal over de top en vliegen ze er in de eerste ronde uit, compleet met een oorwassing van de Duutsers. Waarom zijn Grunningers toch altijd zo pessimistisch? Waarom zou het niet kunnen, we zijn toch ook vice-Weltmeister? Laten we afspreken dat ondergetekende een kwartier lang in de vijver van de Holmsterheerd gaat poedelen als Nederland wél kampioen wordt. (Met zwembroek aan...)

4 opmerkingen:

Godekenherder zei

Daar houden we je an

Anoniem zei

Nou , nou , daar zitten we op te wachten !

Alie zei

ziet er leuk uit. Herinner me nog van vorig jaar, dat er toen wilde verhalen in de wereld kwamen over hoe de vlaggetjes over de vijver kwamen. iets met tamme eenden enzo hahaha... ik vind t gezellig lijken. Johan, ik vrees dat je zwembroek in de kast kan blijven..

Anoniem zei

Ja dat klopt, Holsterheerd is een van de straten in de stad met veel oranjeversiering. Maar er zijn straten die daar met kop en schouder bovenuit steken. hieronde de top 5 van oranje versierde straten volgen Dagblad v/h Noorden
1. blekerstraat
2. Borgwal
3.Roer
4. Holmsterheerd
5.Irislaan
d
Dus Holmsterheerd stond toen op een bescheiden 4de plaats.
Vriendelijke groet, Jan Bakker