donderdag 31 mei 2012

ORANJEGEKTE 2012 TE BEIJUM (2)

Eergisteren trapte deze miniserie af met deze aflevering. De foto werd heimelijk door ondergetekende gemaakt. Prompt reageerde de eigenaar van het huis en hij stuurde deze foto's op. Hij mailde erbij: En hij is nog niet klaar. Zelf achter in zijn tuin. Groetjes. Het was me in eerste instantie niet duidelijk of een of andere buurman de foto's had ingezonden, of de bewoner zelf. Op die vraag kwam deze retourmail: Je kan dat gewoon online zetten. Ik woon er namelijk zelf, haha.Ik ben zelf oranjegek, zegt mijn vrouw altijd. Bij mijn moet alles oranje zijn met wk en ek. Groetjes.
Het is niet meer te houden in Nederland, Stad en Beijum, we worden weer massaal gek. Oranjegekte in uw heerd gefotografeerd? Stuur uw oranjekoorts-foto naar Beijumniews@online.nl
Update 31/5, 11.21: Lowie mailde nog een paar foto's teveel om allemaal te publiceren. Maar het kan niet anders of zijn huis is het meest oranje georiënteerde huis in Beijum. Hij stuurde ook de rechter foto op, klik groter, met de tekst:
Hoi, Gisteren heb ik foto's gestuurd toen alles nog heel was. Moet je nu eens kijken.
En dit hebben ze met mijn bus gedaan, zit gelijk zonder werk.

5 opmerkingen:

Een beijummer zei

Je moet er maar naast wonen dan ben je klaar of je huis staat te koop je verkoopt het nooit weer

Anoniem zei

Ja, zo is het, je zou er maar naast of tussen wonen n. en je woning staat te koop. Hier bij het Boterdiep nog geen oranjeterreur gezien, uitgezonderd hier en daar een oranje vlaggetje in een tuin. Maar laat ik het afkloppen, want volgende begint het pas echt.
Jan Bakker

Anoniem zei

Zegt de ene beroepszeikert tegen de ander .

Man wees toch een blij dat er wat gebeurt in de wijk ,je zou maar buuren als jullie hebben ,daar ben je pas lekker mee,

Beijum ,love it or leave it .

Anoniem zei

Ik woon gelukeg niet in BEIJUM

spark zei

Ik ben het eens met het vorige commentaar, wie niet van een beetje vrolijkheid houd moet in het bejaardenhuis gaan zitten.

ciao