donderdag 24 mei 2012

IN STILTE GENIETEN IN DE TUIN

4 opmerkingen:

Kees Huizenga zei

Johan, is het mogelijk dat je de inhoudsopgave van het Beijumboek kunt fotograferen en op Beijumnieuws gaat publiceren?

Ik doel op pagina V. Het gaat om goede Public Relations.

Gistermiddag zag ik dat dit boek bij AH Meins kan worden gekocht voor € 10,-. Primera Beijum gaat dit boek ook verkopen, maar dat heb ik nog niet gecontroleerd.

Het boek kan verder worden gekocht in Het Dok in Lewenborg. Aan Marleen van Leeuwen heb ik geadviseerd om het Beijumboek tevens te laten verkopen in wijkgebouw De Schakel in Oosterhoogebrug, in wijkgebouw De Hunzeborgh in De Hunze/Van Starkenborgh en in het gebouw van de stichting Het Groninger Landschap in Noorderhoogebrug.

Ik denk dat er in Zuidwolde evenzeer belangstelling voor het Beijumboek is. Bij Café Vaatstra misschien?

Anoniem zei

@Kees Huizenga. Primera heeft het boek in de verkoop. Op dit moment (25/5) zijn er al zes exemplaren verkocht, waarvan één aan mij (dankzij de pr op dit blog).

(rené)

anirnith zei

ik heb hem! ik heb hem!

ben heel benieuwd... woon inmiddels ook alweer zo'n 20 jaar in Beijum en voel me een echte Beijumse, kinderen hier geboren dus echte Beijumers...

Alie zei

Zag m vanmiddag bij AH, en ik wilde m al kopen, 1 en 1 is 2... Ben er nog niet aan toe gekomen, maar ga m zeker lezen. De familie van mn schoonzus woonde in de boerderij die gestaan heeft op de Appelhof, dus superinteressant. Een saillant detail: wij wonen op wat vroeger hun mestvaalt was ;-)