vrijdag 25 mei 2012

OP 7 JUNI HIER EEN SCHUTTING VERVEN?

Door de overvloed aan Boek-berichten is dit blogbericht even in de vergetelheid geraakt, maar zoals altijd: beter laat dan nooit. Deze foto is afgelopen maandagmiddag omstreeks het middaguur gemaakt. Activiteitenbegeleidster Lisa ten Hoff staat voor waar ooit Innersdijk stond. Nog nieuws Lisa? "Ja, op 7 juni gaat hier van alles gebeuren. Wist je dat er een schutting rond Innersdijk komt en dat ik die met o.a wethouder Janny Visscher en anderen op 7 juni ga beschilderen? Het is dan ook prokkeldag, en ook wordt het Stip-informatiepunt dan geopend."
Dat is ook zo, ook daar ligt al een week een flyer van op de plank, wachtend op publicatie. Een dezer dagen meer over STIP.
Ik weet niet hoe het de lezer vergaat, maar ik moet er even aan wennen: een schutting voor wat ooit Innersdijk was?
Even googelen:
Op http://twitter.com/Prokkel/status/187830081715060737 staat:
Samen in de wijk 7 juni ‪#Beijum‬ ‪#Groningen‬. Feestelijke opening wijkcentrum door wethouder, met mensen met vb en wijkbewoners ‪#Prokkel
En op http://www.beijumvoorelkaar.nl/ staat o.a. dit.
We starten met een lunch in de Boerderijum waar we met elkaar kunnen kennismaking en koppels gevormd gaan worden. Elk koppel vertrekt naar een andere locatie in de wijk waar een wijkkeuken ter beschikking staat. De koppels maken in twee uur allerlei heerlijke hapjes klaar. Alle koppels worden dan weer opgehaald om naar de Wegwijzer te gaan. Hier is een feestje aan de gang want het Stip (Steun en informatiepunt) wordt geopend.
De hapjes komen weer ten goede aan de officiële opening van Stip Beijum.
Tijdens dit feest vinden ook allerlei activiteiten plaats waarbij de ‘kookkoppels’ samen andere taken kunnen verrichten. Denkt u bijvoorbeeld aan gasten ontvangen, hapjes ronddelen, drankjes inschenken en gasten begeleiden bij een schildersessie.Alvast een gedeelte uit de STIP-flyer.

1 opmerking:

Geertje zei

Ah nee!!! Ik was net zo blij met mijn uitzicht! Waarom een schutting?