vrijdag 4 mei 2012

VUILNIS IN BEIJUM (8)

Zou het met de vrijmarkt te maken hebben gehad? Het lijkt er op, maar ik weet het niet zeker. Deze foto maakte ik eergisteren in het Groene Hart. Twee televisietoestellen, een paar blikjes, een fles en wat karton. Zo maar in een sloot gekieperd. Voor de rest heel veel groen en paardenbloemen op de voorgrond. Wanneer is er weer een opruimactie? Volgens mij pas weer in september. Elke maand opruimen is ook een idee,

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Gewoon 5000.-€ bekeuring aan de broek smeren als je ze te pakken krijgt.
Kijken of ze het de volgende keer weer doen ?

Anoniem zei

OPSPORING VERZOCHT
Wie herkent de kansloze verkopers van deze dikke tv-toestellen, pardon electrisch grofvuil, van de koninginnedag-markt?
Hadden leerlingen, leraren en ouders van de Beijumkorf juist de groengebieden en straten rond hun school opgeruimd -het was er schoon, complimenten voor plantsoenwerkers en Beijumers, zei een meewerkende Charlotte op Lijn6/Beijumnieuws- komen er zulke milieuvervuilers.
Gewoon met hun ronde hoofden in de electronische krant; opsporen, shaming & blaming.
Hun giftige tv's zijn aanslag op mentaliteit van Beijumers; en dodelijk voor kikkerdril, in potentie kikkervisjes.
Zaak voor de dierenpolitie, milieu-opsporingsbeambten of doen we het zelf als Beijumers? Wie waren degenen die deze kansloze tv's op de rommelmarkt probeerden te slijten?

Anoniem zei

@Anoniem, rustig het kunnen ook kindren zijn geweet man!

Anoniem zei

Oh en als het kinderen zijn geweest is het minder erg, man doe toch eens even normaal.
Dit is ronduit schofterig en asociaal. Ja ook als het een kind is geweest mag die van mij ook met zijn kop op het internet. Graag zelfs want dat zijn de vervuilers van de toekomst!

Anoniem zei

Wat een overtrokken reactie zeg. Zo maar kinderen op het internet willen zetten omdat ze kattekwaad uithalen.Mijnheer is vast zelf erg fatsoenlijk.