maandag 14 mei 2012

LA SCALA ALLEEN TE LEWENBORG

Het goede nieuws is: u kunt de pizza's van La Scala gewoon blijven eten. En dat ook in eigen wijk. Punt is alleen, u zult ze thuis, of bij vrienden of familie, moeten opeten.
Op 29 mei is het zover, dan sluit de deur van onze enige en echte pizzeria. "Door omstandigheden," aldus eigenaar Kamil Lahdo. Nooit meer uit eten naar de pizzeria in eigen wijk, het is toch een beetje een kleine aderlating voor de fijnproevers onder ons

De vestiging in Lewenborg zal blijven, aldus de eigenaar, het nummer blijft hetzelfde-activeer het logo links- en bezorgbrommertjes kunnen u de gewenste pizza aan de deur bezorgen.
Mocht u nog even afscheid van onze pizzeria willen nemen, de komende twee weken kunt u er nog terecht. Ik moet zeggen, het is op een der mooiste plekjes in de wijk, met uitzicht over de vijver bij Plein West. En de pizza's, mmm, die smaken ook niet verkeerd.
Nog even een tipje van een andere sluier, staat de eigenaar van La Scala binnenkort ook in Hét Boek over Beijum...?

5 opmerkingen:

Anoniem zei

We hebben toch Ancona nog?

Johan Fehrmann zei

Klopt helemaal!

Johan Fehrmann zei

Klopt helemaal!

Anoniem zei

De "Dynamite " van La Scala " is toch wel de allerlekkerste !

Anoniem zei

Meer dan 2 uur en 3 telefoontje later is de pizza dan eindelijk koud aangekomen. Zeer slechte service aan de telefoon. De pizza's hebben een prefab bodem. Parmaham is eigenlijk gewoon achterham. En extra gorgonzola is bijna niet te vinden.

Na 3 keer bellen geen korting. Daarnaast wordt het blikje drinken/flesje wijn niet meegeleverd. Terwijl dit op de site wel staat aangegeven.

Zeer slecht!