donderdag 10 mei 2012

PARKEREN EN HEKJESWERK

De ingang Isebrandtsheerd, vanaf de wijkring gezien, heeft een opknapbeurtje achter de rug. Zoals eerder gemeld, door de aanleg van tien parkeervakken is de weg hier een stukje breder gemaakt. (De stoep is iets smaller geworden)
Deze beide foto's zijn gistermiddag rond het middaguur gemaakt. Boven ziet u twee heren met een soort van hekwerkje bezig. Ik kan me niet herinneren of dit nieuw geplaatst is of niet, wel zag ik een der mannen met een spuitbusje bezig om oneffenheden qua kleur weg te werken. Je weet het nooit met werklui als je ze vragen stelt, zijn ze serieus of zitten ze te ouwehoeren? "We doen dit in opdracht van de gemeente, de politie en de brandweer," aldus het heerschap op de voorgrond. Wat maakt het ook uit, de omgeving rond het kruispunt Isebrandtsheerd heeft een facelift gehad. Er kan geparkeerd worden en er is een beschermende scheidslijn tussen voet- en fietspad aangebracht/opgeknapt.

1 opmerking:

Anoniem zei

het hekje is geplaatst zodat er geen auto's meer worden geparkeerd aan de Sibrandaheerd. Ook komt er een 1 richting verkeers situatie . Het paaltje bij de kruising gaat er ook nog uit en er komen borden . Dit alles is na onderzoek van de gemeente besloten.

een bewoner van de Sibrandaheerd.