maandag 2 juni 2014

MAANDAGOCHTEND (200)

De tweehonderdste 'Maandagochtend' alweer. In september 2009 opende de serie met de woorden:
 Niet iedereen is gecharmeerd van de maandagochtend, de overgang van het vrije weekend naar de nuchtere maandagochtend bewerkstelligd bij veel mensen een maandagochtendblues.
Ik heb er ook wel eens last van, maar anderzijds heeft het ook iets verfrissends, gewoon weer nuchter naar je werk gaan of de kinderen naar school brengen.
Zo is het nog steeds. De blogger overweegt wel eens om te stoppen met 'Maandagochtend' en over te stappen op 'Vrijdagavond.' Het einde van de week en het begin van het weekend is voor veel mensen een belangrijke keerpunt in de week. 'Zondagavond' behoort ook tot de mogelijkheden.
We zullen zien. Op bovenste foto is een hangmat te zien. Het is 2 juni 2014, gaat de zon uitbundig schijnen en kunnen de mensen die hier wonen vandaag lekker onder de parasol of in de zon liggen?
Op de linker foto is te zien dat drie gevleugelde vrienden het hoogste lied zingen op een dak aan de Emingaheerd.
De maandag is zo slecht nog niet. Ook al zonden de Papa's en Mama's ooit. Every other day of the week is fine....En ...can't trust that day...Monday monday van de Papa's & Mama's.
Een prettige maandag toegewenst. De week opent majestueus met een strak blauwe lucht en de altijd maar weer aanwezige zon (soms bivakkeert die achter de wolken en vergeten we hem even, maar hij is er altijd..).
En een gezonde voortgang van deze eerste week in juni 2014.

Geen opmerkingen: