zaterdag 16 juli 2016

DANSEN OP HET STRAND VAN KARDINGE


De zuidrand van Kardinge, en vast ook een gedeelte van Ulgersmaborg en Lewenborg, kan vanavond meegenieten van dreunende muziekklanken die vanaf the beach van de Kardingerplas komen. Daar wordt het festival on the beach gehouden.

Omstreeks 22.15 uur ging de blogger even poolshoogte nemen. Aan een beveiliger bij de ingang vroeg hij of er even een minuutje foto's gemaakt konden worden.
Vriendelijk lachend, maar resoluut: Nee, dat kan niet, het is afgelopen."

De blogger heeft geen moeite met goedkope smoesjes, al schrijvend dreunt de muziek nog steeds richting Beijum. Zou er iets te verbergen zijn?

Mag er geen pers komen? Het zal niet voor niks zijn dat op een dergelijk festival beveiligers rondlopen...

De Beijumblogger is niet voor een gat te vangen. Altijd gemakkelijk zo'n groot lijf, fiets tegen de afscheiding, erop gaan staan en een ruim uitzicht hebben over het festival-terrein.
Zie het resultaat, foto's.

Dit bericht gaat om 23 uur online, drie kwartier nadat de lachende beveiliger stelde dat het afgelopen was. Het dreunt nog steeds gezellig door...
De blogger pakte zijn fiets om huiswaarts te keren. Een festivalbezoekster liep hem krom gebogen en met de hand voor de mond waggelend voorbij.

De beveiliger heeft een punt. Je moet niet overal foto's van willen maken.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Muziek? Tokkie herrie

Anoniem zei

Zeker nooit jong geweest of een geboren zeikstraal. Niet niet iedereen die van een andere soort muziekstijl houd is een tokkie. Tokkie heb je overal ;-)