woensdag 13 juli 2016

VERKEERSREGELAARS BIJ INGANG BEIJUM ZUID


 Zo te zien wordt er bij een woning aan de Fossemaheerd een aanbouw bijgeplaatst. Zie foto links. En waarschijnlijk staat de hijskraan half op de weg (foto boven) om het gevaarte over een huis heen te tillen.

Of het nog gaande is zal ondergetekende niet weten, maar in elk geval kon je als automobilist tussen half tien en half elf vanochtend niet gewoon via de Emingaheerd de wijk in of uitrijden.

Zie foto's, er stonden (staan?) mannetjes met hesjes aan die beurtelings verkeer tegenhielden dan wel door lieten rijden.
Foto: Chantal E.

Als het een aanbouw is die geplaatst gaat worden, en die niet via de woonheerd achter het betreffende woonhuis gereden kan worden en dus over het dak moet worden getild, dan zal dat een duur grapje zijn. Er vanuit gaande dat particulieren niet eigengereid voor verkeersregelaar mogen worden ingezet maar zijn ingehuurd.

Update 11.19 uur; een omwonende meldde dat er inderdaad een aanbouw wordt geplaatst en wel voor iemand in een rolstoel die geen trap op of af kan lopen.

Update 11.25, zie foto links, ingezonden door lezeres Chantal die aan de Fossemaheerd woont, het gevaarte wordt door de lucht vervoerd.

Geen opmerkingen: