donderdag 21 juli 2016

LEKKER CHILLEN BIJ DE KARDINGEPLAS....MAAR... "Wij gaan lekker zwemmen en zonnen. En daarna gaan we picknicken, we hebben onder meer een salade meegenomen."

Het drietal dat we op bovenstaande afbeelding zien had er eind gistermiddag duidelijk zijn in. Het waaide een beetje bij de zonovergoten en hete Kardingeplas, maar niemand die daar moeite mee zal hebben gehad.

Later op de avond ging het wat regenen en het rommelde wat in de verte. Tot nu, 23.00, is er geen onweer geweest. Dit bericht wordt woensdagavond laat geprogrammeerd, wellicht hebben de weergoden nog van zich doen spreken.

Het zag er allemaal vredig en zonnig uit bij dé plas in de achtertuin van Beijum. Terwijl de blogger er juist poolshoogte ging nemen in verband met klachten uit de wijk. "Weet je wel dat het strand vol hondenpoep ligt?" Zou het kunnen dat dit 's ochtends vroeg het geval kan zijn? Geen zinnig mens, hoop je dan maar, dat een hondeneigenaar de hond uitlaat en tussen de zwem- en badgasten laat schijten toch? Zou je tenminste denken.
Natuurlijk horen hondendrollen niet thuis op speelveldjes of op het strand van de Kardingeplas. Gatver.
De tweede klacht ging over een jong Beijums meisje die na een zwempartij in de plas huiswaarts keerde. Het zal toch niet weer....blauwalg....
Beijumse Jansje twitterde gistermiddag: Humm dochter komt thuis van het zit onder deze bultjes is het nu uitslag van

Geen opmerkingen: