zaterdag 2 juli 2016

GEZELLIG WACHTEN VOOR DE KORREWEGBRUG


Noodgedwongen moeten wachten voor de open gedraaide Korrewegbrug is niet altijd vervelend. Het kan zelfs erg plezierig zijn.
Zoals onlangs. De brug draaide al weer langzaam dicht en de blogger schoof tussen de wachtenden zover mogelijk op naar voren.
Hij keek naar rechts en keek in het vriendelijk lachende gezicht van de Beijumse Afro Hair kapster Gifty. Tot een paar jaar geleden zat ze in het winkeltje tegenover het Gezondheidscentrum. Sinds anderhalf jaar beheert ze haar kapsalon vanuit een woonhuis in de Wibenaheerd, zie nog eens de foto rechtsonder bij dit bericht

Het (mannelijk) oog wil ook wat, Gifty heeft een zwoele en wat dromerig gezicht met vaak met lippenstift opgemaakte lippen. Zie haar kijken, ogen om in weg te zwijmelen.

Zo kan die wel weer. Wat verder opviel, en via de foto opvalt, is dat de kapster haar eigen haar onder een hoedje verstopt hield. Ook had ze een dikke jas aan. Terwijl haar dochter die achterop zat een t-shirt met korte mouwen droeg en mooi bijgewerkt Afro hair op haar hoofd had.
Waarschijnlijk geknipt en bijgewerkt door Gifty.

(Gifty's Afrohair-salon zit in de loop- en fietssteeg achter de Expeditie, open de onderste link om te kunnen zien waar het is)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat jammer dat Gifty's prachtige hoedje helemaal onder een blauwe walm schuilgaat vanwege de uitlaatgassen die automobilisten nog altijd in de rondte spuiten. Deze onverlaten trekken nog altijd gewoon door tot aan de brug en blazen dan met stationair ronkende motor iedereen een stoot kankerverwekkende rook in het gezicht. In geen velden of wegen een agent te bekennen die eens optreedt en bekeuringen uitdeelt.

Anoniem zei

Anoniem , ben jij de leukste thuis ?

Anoniem zei

Helemaal mee eens!!!!