donderdag 21 juli 2016

VOLWASSENEN GAAN OOK WEL IN EEN ZWEMBADJE AFKOELEN

Lezeres Caro stuurde bovenstaande afbeelding vanuit haar tuin in Beijum. We zien haar rechts in beeld. Links zit vriend Peter. Beter gezegd, ligt vriend Peter.

De afbeelding werd door Caro opgestuurd n.a.v. het blogbericht dat eergisteren werd gepubliceerd. Kinderen zaten aan de Amkemaheerd in zwembadjes te poedelen.

De blogger schreef bij het bericht: Ik heb nog geen volwassenen in een dergelijk zwembad gezien, een foto daarvan is altijd welkom.
Prompt stuurde Caro de foto van haar en haar vriend.

Saillant detail, Caro had in februari veel overlast van water in haar tuin en schuur. Zie nog eens dit bericht. Nu, juli, geniet ze van het water.....

2 opmerkingen:

Caro. zei

Hoi Johan,
dat je dat nog wist (van de wateroverlast), heel gelukkig is het uiteindelijk goed gekomen, vaak als het regent denk ik er nog aan en dan ben ik nog steeds erg blij!
Beter water in een bad ;)
Vriendelijke groetjes van Caro.
ps: Peter heeft vroeger osteosarcoom (botkanker) in zijn knie gehad, vandaar zijn linker been.

Zenith13 zei

Herinner ik me ook nog, we zitten ook aan de Bentismaheerd en Patri heeft destijds metingen gedaan dan het overal slecht gesteld was met water overlast maar hier wel specifiek hoog. blij dat dit een fijn soort water "overlast" is, ziet er gezellig uit daar in het badje.