zondag 10 juli 2016

ONDERZOEK DOEN NAAR PLANTEN NAMENS DE GEMEENTE


"Ik loop een paar uitgestippelde trajecten en onderzoek daar de stand van zaken wat betreft de planten in sloten en de walkant."

Ze wilde liever niet herkenbaar in beeld. Afgelopen vrijdagmiddag liep ze met een hark met lange rode stengel, een schrijfblok met pen en een zakje planten langs de slootkant aan de Beijumerweg, ter hoogte van het Gezondheidscentrum.
Met de hark ging het de diepte van de sloot in waarmee ze planten omhoog trok.
Op een lijst vulde ze in wat ze aantrof. Of niet aantrof. Zie afbeelding links. We zien een stukje van de rode steel van de hark, en onder het schrijfspul houdt ze een zakje met verzamelde planten geklemd.

Waar het allemaal goed voor is ontgaat de blogger. Het zal iets met ecologie en evenwicht te maken hebben.
Wat maakt het ook uit, het doet hem deugd in een land te wonen waar aandacht is voor planten in sloten en op de walkant.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Overheid en Big Pharma zijn ten nauwste met elkaar verweven en er is sprake van een reusachtige belangenverstrengeling waar de gemiddelde burger geen idee van heeft. Big Pharma laat overheidsinstellingen veldonderzoek doen, dus op kosten van de belastingbetaler, lees bevolking. Op deze manier weet de farmaceutische industrie welke planten de kruidendokters en alternatieve artsen zelf in de natuur kunnen vinden om er natuurlijke geneesmiddelen van te maken. Het gaat hier dus vermoedelijk om een collaborateur van Big Pharma. Heeft de Blogger aan de persoon gevraagd of deze zich kon legitimeren namens welke opdrachtgever er in de sloten werd gesnuffeld en gevist ?

Anoniem zei

Dus Johan: voortaan alle op stekelbaars vissende kinderen om hun legitimatie vragen. Het kunnen undercovers zijn!

Anoniem zei

Cynisch onnozele sukkels moeten er natuurlijk ook zijn.

Anoniem zei

Weinigen vragen zich af wat het verband is tussen aan de ene kant dat er juist op deze plaats "onderzoek wordt gedaan", en aan de andere kant de verzamelplekken van kruidenliefhebbers en wat er zoal aan kwik in het milieu weglekt vanuit een aanpalende tandartsenpraktijk. Denk toch 's een beetje out-of-the-box mensen om te begrijpen hoe het allemaal werkelijk in elkaar zit.

Ria zei

volgens mij denk jij in een behoorlijk nauwe box Anoniem van 17.36 uur.

Ik houd het erop dat de gemeente een ecologisch beleid heeft en daarvoor veldonderzoek laat doen, om te zien of het beleid aanslaat. Met een beetje geluk hebben de kruidendokters hier ook baat bij.

Ik geloof er niet zo in dat Big Pharma de bevolking (en dus ook zichzelf en eigen familie + vrienden) ziek en/of dood wil hebben. Daar zijn anders nog wel simpeler manieren voor. Dit is veel te omslachtig.

Anoniem zei

Tip voor Ria >>> http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10870:het-gros-van-de-bevolking-lijdt-aan-cognitieve-dissonantie&catid=30:bewustzijn&Itemid=43

Anoniem zei

Ongeveer een eeuw geleden kende men Ria's kwaal al, toen de beroemde filosoof Friedrich Nietszche vaststelde "mensen willen de waarheid niet weten, omdat ze bang zijn dat hun illusies zullen worden vernietigd".