zondag 24 juli 2016

GELUKKIG, TOCH NOG COMPUTERHULP IN BEIJUM


"Zo vervelend dat er geen computershop meer in Beijum is. Weet jij een adresje waar je in Beijum je pc kunt laten repareren?"

Vragen die de Beijumblogger de afgelopen maanden veelvuldig ten gehore kwamen. Het goede nieuws is: ja, er is weer computerhulp in Beijum!

Eerst even. Veel mensen in Beijum waren lichtelijk bedroefd toen in 2013 bekend werd dat de computershop op Winkelplein niet terugkwam.

De eerste tijd tijd sprong niemand in het gat. Vreemd, het digitale tijdperk kwam volop op stoom, en niemand in Beijum kon helpen als hét apparaat dat toegang geeft tot de digitale wereld, de computer, kuren had. In de computershop konden mensen terecht met vragen over laptops, computers, randapparatuur en software (moederbord, geheugen, etc.).

Maar gelukkig, er is weer een handig mannetje die kan helpen voor het geval uw computer kaduuk is.
Het heet Computerhulp Beijum.

Toevalligerwijs komt de Beijumblogger erachter dat Radio Beijum-collega Jan Fré Boven de man achter Computerhulp Beijum is.

Jan Fré, vertel wat kun je mensen uit Beijum en omstreken (Hunze, Zuidwolde) bieden op computergebied? "Mensen kunnen een beroep op me doen als de computer niet wil doen wat het moet doen. Als die te traag is bijvoorbeeld. Of als je hulp nodig hebt bij het installeren van soft- en hardware problemen. Neem gerust contact met me op als uw computer nukken vertoond. Advies over aanschaf of vervanging van uw computer? Dat behoort allemaal tot de mogelijkheden."

Heb je ook voorrijkosten?
 "Niet voor mensen die in Beijum of de Hunze wonen."

Update 18.29 uur; nu met de juiste link:
www.computerhulpbeijum.eu

1 opmerking:

Kees Huizenga zei

Bedoeld wordt:

http://www.computerhulpbeijum.eu/

Jan Fré Boven is werktuigbouwkundige.