vrijdag 1 juli 2016

TURELUURS ACHTER EEN AUTO AANRIJDEN


Het zou verboden moeten worden. Het was om tureluurs van te worden. De strepen bleven nog lang op het geestesoog van ondergetekende 'nagalmen.'

De halve wijkring reed ondergetekende een tijdje geleden achter het bakbeest dat we op de foto zien aan. Braaf vooruitkijken en niet teveel links en rechts. Om raar van te worden. De blogger weet niet of de lezer het herkent, maar als je lang naar een  gordijn met motiefjes of naar een bepaalde behang staart, dan kunnen de indrukken a.h.w. een tijdje op je geestesoog blijven nawerken.

Na de wijkring en twee rotondes bij Beijum Zuid reed de blogger de oostelijke ring op richting Kardinge. Het bakbeest voorbij. De strepen bleven nog een half minuutje nawerken.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Zie hier het geheim waardoor mensen van tv kijken staatsslaven in de vorm van trance zombies worden. Het mind control systeem zit van bovenaf dermate vernuftig in elkaar dat burgers niet eens een provider-abonnement kunnen nemen met weglating van het onderdeel tv. Check it out !

Anoniem zei

Het zou ook verboden moet worden oh nee wacht dat is het al dat je van uit je auto met je mobiel foto's en video's zit te maken tijdens het rijden.