maandag 11 juli 2016

DE KRINGLOOPWINKEL IS OPEN!

Medewerkster Uka bedient de kassa
 Er staat een fietsenrek op straat vol met fietsen. Binnen was en is het redelijk druk. Koopjesjagers en nieuwsgierigen kwamen en komen vanaf tien vanochtend naar de kringloopwinkel.

Ondergetekende liep er kort na het middaguur even binnen. Vlag naast Café Biljart is ingang. Als je daar naar binnen gaat kom je in wat genoemd de pim-pruimte. Hier wordt binnengekomen spul klaar gemaakt tot verkoop-niveau. Er werd ontspannend gewerkt.

Naast de pimp-ruimte is de verkoopwinkel. Medewerkster Uka zat achter de kassa alsof ze er al jaren zit, "Ik heb nu al tachtig euro omgezet."

In de gangpaden van de winkel werd gesnuisterd en kleren aangepast.

Helemaal achterin zat de dame die rechts op de foto zien in het naaiatelier.

Midden in het immense pand ligt een 'patiënt' op een ziekenhuisbed. Bed zal te koop of te huur zijn, evenals luiers en rollators.

Voor elk wat wils. De kringloopwinkel aan de Claremaheerd is eindelijk open. Wellicht gaat het (naast dat het café dat doet) voor meer levendigheid vlakbij Plein Oost brengen.


1 opmerking:

Ard zei

In deze beginfase ziet het er hoopvol uit.
De aankleding van het geheel kan nog wel wat "fleur" aan met name de wanden gebruiken , maar we zijn natuurlijk niet in aanleg allemaal etaleur.
Veel succes voor iedereen die dit initiatief een warm hart toedraagt.