woensdag 13 juli 2016

SCOUTS VAN DE VOERMAN KRIJGEN EEN NIEUWE KEUKEN

Zie update
Ze kunnen er in het nieuwe seizoen leren koken en tijdens scoutingdagen pannenkoeken bakken.

Het centrale gedeelte van het Trefpunt ligt al een week of twee op de schop. De infobalie maakt plaats voor een driedubbele keuken-functie.
Zie foto boven, genomen vanuit de afspoel-keuken. Op de voorgrond zien we de bereidingskeuken en in de ruimte achter de betegelde ruimte komt de uitdeel-keuken, waar bijvoorbeeld pannenkoeken aan de man/vrouw worden gebracht.

Foto links is vanaf de andere kant genomen, het lijkt wel een soort van poppenkast in plaats van een keuken.

Foto rechts is naast de keukenruimte genomen. We zien de voormalige soosruimte van Ambiënte. De soos voor Arubanen en Antillianen bestaat niet meer. Sinds 2012 hanteert de gemeente Groningen conform de toen opgestelde accommodatie-nota voor buurthuizen dat er geen besloten clubs een vaste ruimte in een buurthuis mogen claimen. Het bestuur van het Trefpunt heeft de Ambiënte-constructie nog twee jaar voortgezet, maar de soos moet nu net als elke andere club een ruimte in een buurtcentrum bespreken.

Update 17:09 uur. Er worden meerdere keukens in het Trefpunt geplaatst. De blogger was in de veronderstelling dat de nieuw te bouwen keuken in de centrale ruimte voor de Voerman was. Dat blijkt niet zo te zijn, De foto's links, rechts en beneden laten een keuken zien die voor algemeen gebruik bestemd is. Foto helemaal boven, in de ruimte van de Voerman, rechtsachter in het Trefpunt is vanmiddag een nieuwe keuken geplaatst, deels geschonken door een bekende grote internationale Zweedse winkelketen in de stad..
Update 18:14 uur; vooruit, noem het beestje bij de naam, Ikea heeft de complete keuken aan de scoutinggroep geschonken.
Zie ook het bericht van twee weken geleden.

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat een mooi gebaar!