dinsdag 5 juli 2016

TIEN RODE BLIKVANGERS TEGEN VERVUILING IN BEIJUM


Zal het helpen om notoire vervuilers in de wijk in het gareel te krijgen? Gaan ze nu meer opruimen?

De blogger heeft er een hard hoofd over in. Maar wellicht zal het wat gaan schelen wat betreft zwerfvuil in de wijk.
Lezer Jacob Bosma vermeldde gisteren bij de foto:
Het groene Beijum is vanaf vandaag 10 rooie rakkers rijker. Voor een nog schonere wijk

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Zitten die groene containers goed vast?

Anoniem zei

Die cadmiumrode verf is vervuilender voor het milieu dan hier en daar een bananenschilletje op de grond.

Anoniem zei

Waarom mag de plastic flesjes industrie op tien plekken in de wijk de openbare ruimte zo vervuilen met haar staal en plastic? Overigens leert de ervaring buiten de wijk dat Nederland niet kan mikken en er meer afval naast dan in de koker verdwijnt, net als bij het op doel schieten van voetbal-penalties.

Anoniem zei

Overheidsinstellingen hollen als een blind paard met hun milieubeleid achter de dictatuur van vervuilende industrieën aan. Waardoor worden die frisdrankproducenten met hun eurotekens in de ogen niet eens aangepakt ? Pepsi voegt opnieuw aspartaam (E951) toe aan hun blikjes frisdrank. Dit veroorzaakt niet alleen hoofdpijn, maar tevens kanker. De blikjes waarin het verpakt zit worden in de openbare ruimte rondgestrooid, vervolgens vermalen door de grasmachines van openbare werken. Daardoor komen honden en huisdieren met opengesneden en bebloede poten weer thuis.
Dus vooruit mensen, moedig de frisdrankindustrieën maar aan om vooral dodelijke frisdrank te blijven leveren in blikjes waarvoor nòg meer vervuild moet worden door het plaatsen van metalen blikvangers en plastic containers.

Anoniem zei

GROENE BAKKEN VOOR GRIJS AFVAL VERWARREND
Is dit mede een iniatief van de BOB? Zijn Theo Smit en de andere halfjaarlijkse opruimers van het park in de wijk te oud om zelf de zooi nog op te rapen, en kiezen ze nu voor rooie vangbakken? En wie heeft deze constructies betaald, de verpakkingsindustrie of de gemeente?

Anoniem zei

wat een gezeur, geitewollensokken met sandalen