woensdag 9 september 2009

BUNGEEJUMPEN VOOR INNERSDIJK

Je bent activiteitenbegeleider van Innersdijk of niet. Ik weet niet precies hoe de concrete werkzaamheden van Elisa ten Hof er dagelijks bij Innersdijk uitzien. Misschien ook mensen motiveren, over de streep trekken om iets te doen wat ze niet dagelijks doen? Risico's nemen? Hoe het ook zij, je geeft dan zélf het goede voorbeeld. Afgelopen zaterdag deed Elisa wat ze tevoren niet bedacht kan hebben. Ze liet zich tientallen meters omhoogtakelen op het Plein, vanuit grote hoogte aanschouwde ze het hele plein en ook Innersdijk en vervolgens: DUIKEN!!Hoe ervaarde ze het hele gebeuren rondom haar sprong voor Innersdijk? Dit mailde ze:

Nou ik kan je vertellen dat het echt super dood eng is als je boven in dat bakkie staat. Je kunt heel Groningen bekijken echt een fantastisch uitzicht. Maar dan: Je kijkt naar beneden en ik zag alleen maar heel veel stenen en een piepklein lucht kussentje.
Toen er werd afgeteld van 3,2,1 jump! bleef ik gewoon staan, mijn knie schijven trilden bijna mijn spijkerbroek uit. Bij het 2e keer aftellen sprong ik zomaar de diepte in en het plein kwam
akelig dicht bij. Dit voelde eigenlijk als een soort vrije val. Tot dat het elastiekje niet meer verder uitrekt...tja dan krijg je toch een opdonder door je hele lijf en je wordt met een rot gang weer omhoog getrokken. En dit gaat een paar keer achter elkaar. Toch is dit echt genieten zwaaien naar de mensen die naar je kijken en even lekker gillen. Na afloop was ik gewoon een beetje high van de kick, echt super cool gaaf. Ik zou het zo weer doen. Maandagochtend gonsde het al door Innersdijk: Elisa heeft ge- bungee- jumpt. Nou hilariteit alom want dat vonden ze allemaal toch wel heel erg eng.


Geen opmerkingen: