woensdag 9 september 2009

POMPOENEN PEUTEREN IN DE HERFSTVAKANTIE

Zin om in de herfstvakantie pompoenen te peuteren? Wees er snel bij, er zijn maar 16 beschikbare plekken. De Schooltuin stuurde onderstaande oproep/mededeling op.
Op dinsdag 20 en woensdag 21 oktober vindt er op de Kinderwerktuin in Beijum aan de Beijumerweg weer de Pompoen Peuter activiteit plaats. Het begint om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 15.00 uur en is leuk voor kinderen vanaf 6 jaar; kinderen tot 10 jaar moeten door een volwassene worden begeleid.
De kosten zijn € 2,- per kind, de begeleider van de kinderen heeft vrij toegang. De pompoenen van de Kindertuin Beijum zijn geoogst en liggen klaar om omgetoverd te worden tot mooie lantaarns. Eerst moet het vruchtvlees met de pompoenpitten worden verwijderd en dan kunnen er allerlei figuurtjes uitgesneden worden. Je kunt er een gezicht van maken, maar ook iets anders. Wanneer je er een waxinelichtje in zet, wordt het een prachtige herfstlantaarn.
Om mee te kunnen doen moet je je voor vrijdag 16 oktober aanmelden: op de Kinderwerktuin Beijum, telefoon 5422226, of bij Natuur en Duurzaamheid Educatie, telefoon 3676321. De activiteit is vol bij deelname van 16 kinderen.
Graag 5 minuten van tevoren aanwezig zijn op de tuin!!

Geen opmerkingen: