woensdag 30 september 2009

HUISHOUDELIJKE MEDEDELING

De vriendelijke vraag om niet meer Anoniem te reageren onder het Montessori-bericht van gisteren. Op-en aanmerkingen kunnen ook gestuurd worden naar Beijumnieuws@online.nl
Ook vandaag sprak ik verschillende mensen in de wijk die vinden dat 'de maat vol is.' Ze willen wel reageren maar willen liever niet met hun naam op het wereld wijde web in combinatie met deze affaire. Er kan via email gereageerd worden en bij eventuele plaatsing zal de zinsnede "naam bij de beheerder bekend" volstaan. De angst en woede zit er bij sommige Beijumers goed in. Morgen 'een brief op poten' van de schoolleiding van de Dijk op Beijumnieuws. Een brief die naar verschillende organisaties, adverteerders, wethouder(s) en media zal worden gestuurd.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

mag je dan nog wel anoniem onder dit en alle andere berichten reageren?

Donald Duck zei

Anoniem is anoniem ik zie geen enkele geldige reden dat een naam verplicht zou moeten zijn ook al is het bij de beheerder.

Niets is zo irritant als mensen denken dat ze het internet moeten omgooien naar hun idee. rtvnoord.nl heeft daar ook een vies handje van.

Zie deze naam hoe makkelijk het is een "geldige" naam op te geven. Het kan nog wat creatiever door een ietwat meer Nederlandse naam te gebruiken en dan is het goed en geldig?

Sommige mensen hebben duidelijk geen kaas gegeten van hoe het internet werkt.

Note: puur om een punt te maken, niets persoonlijk.