vrijdag 18 september 2009

SAM'S KLEDINGACTIE IN DE BRON (3 OKTOBER)Zaterdag 3 oktober is de najaars kledinginzameling voor Mensen in Nood. Van 10.00 tot 12.00 uur bij de Bron (Bentismaheerd 1a) zijn al uw oude kleding en textiel welkom. Graag uw kleding inleveren in gesloten
plastic zakken. Net als een jaar geleden, steunt Sam’s Kledingactie in 2009 een project in Kenia waarin ‘droogte cyclus management’ centraal staat. Droogte is al jaren een van de meest serieuze problemen in Kenia en kan in de toekomst een nog groter probleem worden als gevolg van klimaatveranderingen. Van harte aanbevolen en tot ziens in de Bron!

Uit het persbericht:
Sam’s Kledingactie, sinds twee jaar de nieuwe naam voor de kledinginzameling van Mensen in Nood, is één van de oudste charitatieve kledinginzamelaars van Nederland. Bij de kledinginzameling wordt Sam’s Kledingactie ondersteund door ruim 1.000 vrijwilligers. De opbrengst van de ingezamelde kleding komt ten goede aan de noodhulpprojecten van Cordaid Mensen in Nood. Voor meer informatie over Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood en de gesteunde projecten kunt u kijken op www.samskledingactie.nl of bellen naar 073-687 1060.

Geen opmerkingen: